2 oct. 2011

Favoritele lunii septembrie

A trecut luna septembrie in sfarsit ! Am avut luna asta o astenie de toamna si un chef de soooomn ceva de speriat :) Sper ca mi-a trecut...nu am avut chef de mai nimic, am fost suparata pe vara ca a trecut asa repede :(
Dar bine ca a venit octombrie, una din lunile preferate de mine, din varii motive :D

In septembrie m-am rasfatat astfel:
- mi-am ingrijit parul cu samponul Gliss, un sampon bunicel, care nu mi-a facut matreata ca altele mai scumpe. Impreuna cu crema de par Vivanatura, la care am revenit dupa cativa ani, ca abia acum mi-am adus aminte, incerc sa mai reduc din caderea parului;

- tenul l-am supus unei profunde terapii anti-acnee, daca tot a trecut vara si razele de soare periculoase - crema Gerovital Stop Acnee in combinatie cu Brevoxyl au facut minuni pentru tenul meu - chiar nu mai aveam rabdare si am tot amanat folosirea Brevoxyl-ului, insa pana la urma m-am riscat. Nu mi-a inrosit, usturat sau cojit pielea asa cum am citit la alte fete. Mi s-a curatat frumos tenul si sper din tot sufletul sa nu mai am probleme atunci cand voi opri tratamentul. Pe frunte sau in zonele unde tenul "tinea" am folosit de cele mai multe ori uleiul de macadamia Mayam.

-ca baza de machiaj am folosit Sephora primer - il am de cateva luni cumparat dar mereu uitam de el, asa ca luna asta "l-am scos in lume". Intr-adevar machiajul aplicat peste el tine mai mult. Ca mascara am folosit 2000 calorie Max Factor, despre care tot am auzit laude, iar luna aceasta l-am gasit oferta la o revista :) La demachiere am folosit o multime de dischete demachiante 365 de la Mega Image. Cele mai bune dintre toate, iar raportul calitate-pret este de asemenea foarte bun !

-Crema Gerovital pentru abdomen, este o noua achizitie, mai mult de moft asa, pentru starea mea mentala :)) E o crema obisnuita, nu arde pielea ca altele de genul asta si poate daca renunti la "un dulce pe zi" are si efect :)


Cam astea ar fi, nimic iesit din comun :)

5 comentarii:

Gina Cristiana spunea...

Trebuie sa recunosc ca si eu folosesc dischete Mega Image pentru ca sunt foarte bune; se ridica la nivelul Nivea sau alte firme mai scumpe :)

Dorina spunea...

Si eu am inceput sa folosesc Brevoxylul de vreo sapatamana-doua.La tine cat a durat pana sa vezi rezultate notabile?

Pixxie spunea...

Eu folosesc Brevoxyl numai pe obraji si putin pe barbie, cred ca am facut o luna de cand am inceput tratamentul, acum regret ca nu mi-am notat :(

Dupa ce l-am aplicat am dat si cu o crema sau ulei dupa vreo 10 minute pentru ca totusi ma tinea pielea...dupa vreo 2 saptamani nu mi-au mai aparut alte cosuri noi, am acum o problema cu semnele dar folosesc Gerovital anti-imperfectiuni si mi se pare ca are rezultate :)
Nu am vrut inca sa apelez la ceva mai puternic, gen Isis pentru exfoliere !
Bafta !

Butterfly spunea...

Mie imi cade foarte mult parul in ultimul timp, dar recunosc ca a fost si o perioada stresanta...stresul nu am cum sa il reduc...:( Am si eu primer-ul ala de la Sephora dar l-am abandonat pentru ca am impresia ca imi ingrasa tenul...poate ii mai dau o sansa mai spre iarna...xoxo

Pixxie spunea...

@Butterfly: poate ar fi bine sa iti faci niste analize, eu mi-am facut prin vara si am iesit cu lipsa de fier - un aspect foarte important pentru sanatatea parului.
Am luat 3 luni niste vitamine cu fier si astept acum sa repet analizele sa vedem ce iese ! Bafta :*