18 mar. 2010

Californication

In lunga mea liste de seriale preferate se afla si Californication, un serial pe care l-am urmarit pe HBO, toate 3 seriile. David Duchovny este foarte potrivit in acest rol de mare aventurier, iar de ce sa nu recunoastem la 49 de ani arata foarte bine. Cate nu au suspinat dupa el cand juca in Dosarele X, eu stiu sigur ca da :)

Hank Moody este un scriitor care dupa primul best-seller nu mai reuseste sa scrie o alta carte; de fapt scrie inca un roman, insa ii este furat si publicat sub alt nume. Santajat fiind, se conformeaza situatiei.


Karen, mama fiicei sale, Becca, ramane prima lui dragoste adevarata la care se intoarce ori de cate ori face cate o prostie; Charlie Runkle, este prietenul lui cel mai bun si totodata impresar (actor cunoscut din Sex and the City ca fiind sotul lui Charlotte, Harry).

Party-urile, alcoolul, drogurile si "one night stand"-urile devin un reflex pentru Hank, si desi multi considera ca acesta este un stil de viata de autodistrugere, de multe ori il inspira pe scriitorul nostru frustrat si disperat. Hank este genul de om care dupa ce afla ca i s-a furat masina, isi aprinde o tigara, sau care chiar daca a primit o bataie sora cu moartea are mereu de comentat ceva.



Politetea si bunul simt sunt doi termeni total necunoscuti pentru Hank. O comedie cu mult umor, frustrare, disperare, sex si un actor principal laureat cu premiul Golden Globe.


2 comentarii:

Anonim spunea...

Tocmai am facut rost de acest serial si vreau sa incep sa il vizionez :D. Sunt tare curioasa sa vad daca-mi place sau nu. Pana acum am vizionat doar 3 serial: Dexter, Sex & the city si Gossip girl.

baditaiulia spunea...

Neatza. Vizitandu-ti blogu' am realizat ca ma ai la blogroll si te-am adaugat si eu :D.
Sa ai o zi frumoasa!