15 mar. 2010

Carduri de fidelitate


O alta nebuneala de-a mea o reprezinta colectionarea de carduri de fidelitate...de la farmacii, supermaketuri, diverse magazine...nu imi scapa nimic; sunt totusi in curs de updatare cu aceasta colectie, daca aveti ceva sugestii, le astept cu placere !

11 comentarii:

Butterfly spunea...

Si eu aveam carduri peste tot, dar dupa 1 an, cand am vanit in concediu in tara, am constatat ca mi le anulasera pe cele de la farmacii, pe motiv ca nu mai cumparasem de un an de zile, ce prostie, nu mi se pare normal sa le anuleze, atata timp cat nu erau promotii pe termen limitat, in fine, cardul de la Kenvelo era inca activ, si cel de la Gima.
Am si in Moscova carduri de fidelitate la Sephora si la Yves Rocher, ma intreb daca sunt valabile si in Romania:))
Cardul meu preferat este cardul Avantaj de la Credit Europe Bank ;)

Unknown spunea...

:)))...si eu am aproape aceeasi obsesie ca si tine...la un moment dat am facut curatenie si am aruncat tot ce nu mai folosisem de mult timp. printre cardurile astea am aruncat si unul de la Cora. si surpriza...s-a deschis sun plaza in care este cora si mi-am facut alt card cora... :P

Silvia spunea...

m-ai luat! :D eu nu am atâtea :(( trebuie să mă pun pe făcut carduri :))

daninho spunea...

si mie imi place sa colectionez carduri, dar numai de la banci :))

Pixxie spunea...

@larisa: Si eu tot in Sun Plaza mi-am facut cardul Cora, e magazinul cel mai aproape de mine, eu stau in Tineretului :P

Pixxie spunea...

@Daninho : de la banci am doar un card ING, de care sunt foarte multumita, dar nu l-am fotografiat deoarece scopul articolului erau carduri de fidelitate :P

Pixxie spunea...

@Butterfly: si mie mi s-a anulat cardul Sensiblu, pentru ca nu prea cumpar de pe acolo, e cea mai scumpa farmacie, dar mi-am facut altul :)
@Silvia: Succes in colectia ta de carduri ! :)

Stefania83 spunea...

Si eu la fel portofelul este plin de carduri de fidelitate:Carrefour, Yves Rocher, Etam, Cora,ING si multe altele.Imi ocupa cam mult spatiu dar asta este.

sanda spunea...

Nu sunt adepta cardurilor. Nu prea le-am perceput utilitatea in afara celor de la banca. Am si eu cateva la farmacii...dar nu mi se par cine stie ce reduceri cand le prezint si atunci am preferat sa nu ma complic.

adrian popa spunea...

ciao! am vazut ca te ocupi cu stransul cardurilor. Eu vand acum cam tot ce pot vinde pentru a sustine o chestie. mai multe poti sa vezi la mine pe blog. Pentru tine as avea un card american express prospat expirat, editia Tarom. Pretul se considera a fi o donatie pentru cauza de la mine de pe blog(ride across pedaland pentru pedale). Pretul e de minim 1 euro. FOferi cat ai chef, eu ti-l trimit. Mersi mult si sper sa ne mai auzim.

Pixxie spunea...

@ Adrian Popa: Draguta cauza ta, insa eu nu colectionez chiar asa in disperare carduri :) Am numai pe numele meu si folosibile :D Oricum mersic pentru propunere, e prima de acest gen :)