12 mar. 2010

Telephone



A aparut un videoclip de senzatie cu Lady Gaga si Beyonce, dureaza 9:35 minute si este foarte reusit. Melodia sincer nu prea imi place, dar asa o colaborare este de remarcat; cum fiecare dintre cele doua este perfectionista si cauta sa iasa de fiecare data cat mai mult in evidenta, in acest clip avem inchisoare de femei, evadari si crime. Enjoy !

7 comentarii:

Unknown spunea...

nu am reusit sa vad acum videoclipul, dar iubesc, iubesc, iubesc melodia! am gasit-o acum vreo 2 saptamani pe DC++. am ascultat-o vreo 5 zile in continuu! de abia astept sa vad videoclipul....

daninho spunea...

oare la posturile TV muzicale or da tot videoclipul? :))

Lady Gagautza asta ii sarita tare de pe fix :)))

daninho spunea...

sfarsitu e cam Lezz'B... :)

Pixxie spunea...

Sarita de pe fix e putin spus :) Am auzit mai devreme la stiri : explozie de erotism si violenta in acest clip...si ca va exista o varianta cenzurata pt TV, probabil mult mai scurta...

Butterfly spunea...

Da, tare videoclipul, cu siguranta il vor scurta pentru posturile muzicale. Ce urata e Lady Gaga, nu ar reusi niciodata sa iasa in evidenta prin aspectul fizic, marele ei talent e ca reuseste sa socheze.

Iulia spunea...

Imi place la nebunie clipu' dar din cate am inteles a creat destule discutii si ar fi chiar interzis pe undeva. Cel mai mult imi place de Beyonce - cred ca i se potriveste stilul de minune.

O zi buna si te astept si pe la mine!

sanda spunea...

Lady Gaga asta e un fel de Sexi Braileanca?