2 mar. 2011

OLAY - Schimba-ti crema

Later-edit: Am fost in Sun Plaza si erau la coada aproximativ 300 de persoane !!! A fost o campanie mai bine promovata decat credeam...nu ma asteptam la asa ceva ! Erau tot felul de gospodine acolo, care nu stiu cum aflasera...am vazut ca pe toate site-urile, revistele chiar si prin sms a fost anuntata aceasta campanie...dar totusi...Unele erau deja nervoase si le reprosau acelor fete lipsa de organizare - de parca ele se asteptau la atata lume - iar ele raspundeau ca nu au nici o vina, ca nu reprezinta firma Olay, sunt doar niste promotoare ! Au spus ca nu au voie sa dea mai mult de 350 de creme pe zi, deci se poate sa nu ajunga la toata lumea...lucru care l-au enervat pe doamnele din capatul cozii... O sa spun PAS la aceasta campanie...poate voi aveti sansa sa luati vreo crema, eu ma lipsesc !

Campania “OLAY: Schimba-ti crema” ne indeamna ca in perioada 4-6 martie sa venim in centrele comerciale partenere (lista cu mai multe detalii aici) si sa schimbam orice crema pe care o detinem cu OLAY TOTAL EFFECTS.

Cu siguranta voi merge in weekend in Sun Plaza pentru a schimba o crema inceputa cu una OLAY.

P.S. Daca iti schimbi poza de profil de Facebook / Twitter inlocuind-o cu fotografia campaniei sau daca pui poza pe blogul tau intr-un articol si iti anunti cititorii despre cum in perioada 4-6 martie isi pot schimba orice crema cu Olay Total Effects poti sa castigi un voucher de 500 lei la H&M. Daca vrei sa participi, fa dovada schimbarii pozei sau postarii pe Alomoda.

Niciun comentariu: