12 aug. 2011

Leapsa omul-carte

Preluata de la Adizzy in urma cu ceva timp :)

a) Ce carte aţi alege să deveniţi? Ce carte v-ar plăcea să recitiţi din nou şi din nou şi din nou?

Probabil Rosu si Negru sau Quo vadis ?...e greu de ales o singura carte din cate am citit...Din pacate mai am o multime si nu am timp deajuns sa le citesc, asa ca nu cred ca imi permit luxul de a reciti o carte deocamdata...

b) Considerând că nu se mai pot tipări cărţi vreodată, vieţile diverşilor oameni devin ele însele legende, epopei şi drame recitate. Viaţa dumneavoastră ce aţi dori să fie? Poveste de dragoste, roman de aventuri, carte de filosofie?

Inclinatie ar fi spre poveste de dragoste, dar este prea cliseu, roman de aventuri e mai interesant. Aventuri cu Sherlock Holmes sau Robin Hood ar fi bine :))

c) Cât de departe aţi merge pentru cuvântul scris? Consideraţi că sunteţi acum 4-5 secole, există încă dansuri şi muzică şi cântări şi povestiri şi toate cele, doar scriitură nu. Cât de tare v-ar lipsi?

Nu stiu cum ar exista muzica si dansuri fara versuri scrise. Este mai amuzanta muzica, insa cred ca la un moment dat te plictisesti si incepi sa duci lipsa scriiturilor.

d) Dacă v-aţi transforma ACUM în carte, câte pagini ar avea şi ce ar fi?

Roman de aventuri sau de dragoste cu happy-end, cam in 300 de pagini...sa nu plictiseasca cititorul si nici sa cantareasca prea mult in geanta. Neaparat cu o coperta colorata :)

Dau mai departe pentru Mihaela si Oana.

Niciun comentariu: