23 dec. 2011

I just love being Santa !!!

Anul acesta am avut o pofta si o inspiratie de facut cadouri ceva de speriat! Mai exact de un salariu asa :))
Ca un prim magazin preferat am ales Bamboo de unde nu mai imi venea sa ies, am cumparat multe pentru cei dragi iar pentru mine o groaza de lumanarele si magneti de frigider :) O sa va arat curand si marea mea colectie de magneti ! 

Apoi am mai luat din Cora cateva dulciuri si jucarii, de la Sala Dalles carti, sau de la Targul de Craciun cateva bijuterii. Nu am umblat prea mult si nici nu m-am stresat, am stiut exact ce vreau pentru fiecare persoana in parte. Bine, ca dupa ce am cumparat m-am gandit apoi daca este cadou potrivit si nu trebuia sa cumpar ce am vazut mai tarziu, asta este altceva :)

2011 a fost primul an in care am impachetat toate cadourile, asa ca la americani :)) ... am cumparat hartii de ambalat de vreo 3 feluri si am umplut toata casa de adeziv :)) Nu este asa greu cum credeam, dar probabil nici eu nu le ambalez atat de perfect. Eh lasa ca la anu' ma descurc si mai bine !


5 comentarii:

Aurelia spunea...

Buna!Si mie imi place sa daruiesc carti!Am descoperit la magazinele Mic.ro carti de la Editura Adevarul cu 3,25 lei bucata si am cumparat .....cam multe!

Victoria West spunea...

Hei salut! Aseara am pregatit si eu cadourile de Craciun. :) Maine, in prima zi de Craciun, voi avea musafiri -- nasii copilului meu. Anul acesta am ambalat cadourile in pungi de cadou, dar in alti ani am impachetat si eu cadourile cu hartie de cadou, funda, etc. :)

Cand vin sarbatorile, imi place mai mult perioada de dinaintea sarbatorilor, decat sarbatorile propriu-zise! Imi place frenezia asteptarii Craciunuilui, a pregatirilor, a cadourilor, gatitul de Craciun (chiar acum fac sarmalele, tocmai am pregatit umplutura, si iau o mica pauza, pe urma incep sa invart sarmalele in frunza de vie si de varza; iar aseara am facut raciturile), bradul etc.

Distractie placuta de sarbatori!

Pixxie spunea...

@Aurelia: foarte interesanta oferta de la Mic.ro, pacat ca nu am stiut mai de mult de ea. Craciun fericit !

@Victoria West: intr-adevar perioada de dinaintea sarbatorilor este mai emotionanta si frumoasa...de sarbatori nu este decat odihna si mancare multa :)) Spor la facut sarmale, suna foarte bine !!!
Petrecere frumoasa maine :*

Spliff spunea...

Si eu am impachetat pentru prima oara cadouri anul asta. A durat cca 1 ora jumatate, dar a meritat :X. Toate au aratat foooarte frumos :D.

www.iuliabadita.ro

Butterfly spunea...

Ce dragut ca ai facut cadouri celor dragi, eu am facut pe Mos Craciun doar pentru mine si sotul meu, si pentru copii(nepoti, copiii prietenilor). Imi place ideea americanilor cu toate cadourile puse sub brad si familia stransa in jurul bradului dimineata pentru desfacerea cadourilor. Sarbatori fericite in continuare :*