31 dec. 2011

La multi ani 2012 !!!

Va doresc un 2012 cel putin la fel de bun ca anul ce a trecut ! Sa aveti toate listele cu dorinte implinite, sa ii aveti pe cei dragi langa voi, sa fiti iubite si rasfatate !!! Sa ii iertati pe cei care v-au suparat si sa intrati in noul an senine si optimiste !!!

Distractie placuta diseara, aveti grija cu sampania ! Pana la anul eu va servesc deja cu o felie de tort cu ciocolata :)
Imbratisari calde :*
Pixxie

27 dec. 2011

Leapsa 2011

  • Mâncarea anului: somon la cuptor cu brocoli si sos de smantana cu usturoi si marar !
  • Băutura anului: ceaiul... de zi cu zi ....
  • Party-ul anului: sa zicem party-ul de Craciun...
  • Patul anului: cel de acasa este cel mai bun pat din lume !
  • Piesa anului: Hurts - Unspoken
  • Site-ul anului: Facebook !
  • Blogul anului: al meu :P
  • Ruda anului : toata familia !
  • Gafa anului: sa ma apuc eu sa fac glume cu cine nu este cazul!
  • Prietena anului: ce mult ma doare ca nu am ce sa completez aici :(
  • Îmbrăcămintea anului: tricouri !
  • Excursia anului: cel mai frumos concediu la mare !!!
  • Vorba anului: pisici !
  • Sportul anului: alergatul :)
  • Filmul anului: Crazy, stupid, love !
  • Cartea anului:  Apa pentru elefanti
  • Parfumul anului: Idole d'Armani.
  • Jocul anului: Cityville :))

23 dec. 2011

I just love being Santa !!!

Anul acesta am avut o pofta si o inspiratie de facut cadouri ceva de speriat! Mai exact de un salariu asa :))
Ca un prim magazin preferat am ales Bamboo de unde nu mai imi venea sa ies, am cumparat multe pentru cei dragi iar pentru mine o groaza de lumanarele si magneti de frigider :) O sa va arat curand si marea mea colectie de magneti ! 

Apoi am mai luat din Cora cateva dulciuri si jucarii, de la Sala Dalles carti, sau de la Targul de Craciun cateva bijuterii. Nu am umblat prea mult si nici nu m-am stresat, am stiut exact ce vreau pentru fiecare persoana in parte. Bine, ca dupa ce am cumparat m-am gandit apoi daca este cadou potrivit si nu trebuia sa cumpar ce am vazut mai tarziu, asta este altceva :)

2011 a fost primul an in care am impachetat toate cadourile, asa ca la americani :)) ... am cumparat hartii de ambalat de vreo 3 feluri si am umplut toata casa de adeziv :)) Nu este asa greu cum credeam, dar probabil nici eu nu le ambalez atat de perfect. Eh lasa ca la anu' ma descurc si mai bine !


22 dec. 2011

Lista pentru Mos Craciun

Va aduceti aminte de wish-listul meu de la inceputul anului ? Ei bine, pot sa spun cu o foarte mare mandrie ca l-am indeplinit pe tot !
Acum, daca tot trebuie sa vina Mos Craciun pot sa spun ce mai imi doresc ? Ca sa nu ma trezesc iar prin ianuarie cu liste de dorinte :))

Un mp3 player - e pe liste de cativa ani, iar acum daca am inceput sa alerg mai mult chiar am nevoie de unul. Sony NWZ-W262 ar fi de vis !!!  


Un notebook - de cand visez sa scriu pe blog, sa vad filme, sa scriu mailuri din varful patului !!! Plus ca se apropie disertatia si va trebui sa il plimb dupa mine prin diverse locatii.

Plus cateva lucrusoare: o pereche noua de ochelari de vedere, cizme, cardigan, cercei, etc.
Bine Mosule te inteleg daca nu poti sa le aduci pe toate luna aceasta, le primesc si cu intarziere in ianuarie ;)

Voi ati fost cuminti ? Ca am tot vazut liste pe aici, sa speram ca se vor implini pentru toata lumea !
Craciun fericit si plin de impliniri alaturi de cei dragi !!! Va pup !

19 dec. 2011

Tag 5 sub 20

Am primit de la Andreea acest tag, pe care l-am vazut pe la toata lumea. Am fost surpinsa sa aflu cate produse bune exista si nu trebuie sa coste neaparat o avere ! Si eu am ales cu greu 5 produse preferate sub 20 de lei !


Oja Golden Rose - am cumparat-o intr-o seara pentru ca aveam nevoie urgenta de o culoare nude fara sa stiu cat este de buna. Apoi am vazut ca o multime de fete au adevarate colectii cu oje de la Golden Rose.

Crema ochi Gerovital -  am incercat-o cand am primit-o niste mostre, apoi am cumparat-o din Cora, mai ales ca in perioada asta se doneaza niste bani din produsele Gerovital catre olimpicii romani.

Demachiant ochi Balea - este foarte bun si m-a tinut o perioada lunga de timp.

Lotiune pentru par cu ardei iute Cosmetic Plant - din pacate nu il folosesc constant, ma deranjeaza mirosul inecacios de ardei iute, trebuie sa imi tin respiratia daca nu vreau sa ma apuce tusea :))

Mascara Big & Beautiful False Lashes Astor - l-am cumparat la reducere si de aceea l-am introdus in lista. Probabil este mai scump la pret intreg, insa eu il ador, este preferatul meu !!!

18 dec. 2011

Reduceri Editura All

Editura All aniverseaza maine 20 de ani iar cu aceasta ocazie ofera 50% reducere la TOATE cartile !!! Alte detalii aici.
Iar noi spunem La multi ani Editura All si spor la cumparaturi  :)

Review Revicel

Cred ca am ramas printre ultimele participante la aceasta campanie care nu facut inca un review la acest produs. Am mai spus ca am incercat numeroase creme anticelulitice, unele mai scumpe, altele mai ieftine, insa putine au avut efect in realitate, poate mai mult pe fond psihologic.

Folosesc Revicel seara, dupa dus si exfoliere in prealabil. Pentru o mai buna aplicare folosesc si o perie pentru masaj. Dimineata chiar nu am rabdare si timp de cremuit, ma trezesc la 6 si la 7 sunt deja in metrou, asa ca va dati seama...

Eu nu am asa probleme mari cu celulita, avand in vedere cate dulciuri mananc, probabil toti anii de sport si cremuit au avut intr-un fel efect...sa zicem ca sunt la stadiul 1 spre stadiul 2 pe coapse sub fese (de fapt aceasta zona este pentru toata lumea cea mai afectata din cauza statului la birou).

Aplic crema doar pe coapse si fese, pe brate nu am probleme, iar pe burta eu consider ca nu avem celulita - care stim bine ca se caracterizeaza prin aspect de coaja de portocala - ei bine pe abdomen nu exista asa ceva...acolo sunt doar niste colacei formati de la zaharuri si fainoase, plus lipsa de miscare. Asa ca pentru aceea zona cele mai bune sunt abdomenele si dieta :)


Puncte forte: catifeleaza si hidrateaza pielea, intra repede in piele si chiar are efecte rapide de reducere a celulitei !!! Senzatia de caldura produsa de crema nu ma deranjeaza ci dimpotriva imi lasa impresia ca lucreaza !
Plus ambalaj atragator, poti sa golesti borcanasul pana la ultima picatura si un pret chiar foarte bun - 25 de lei :)

Puncte minus: chiar daca te speli foarte bine pe maini dupa aplicare tot mai simti furnicaturi daca dai cu mana pe la nas, buze sau ochi ! Pateaza si lasa miros pe haine - in cazul meu trebuie sa am grija in ce pijama dorm :)

Acestea fiind spuse cred ca am gasit in sfarsit un produs bun pentru combaterea celulitei la care o sa raman mult timp fidela !

12 dec. 2011

Review produse Cattier

Am primit de la Roxana - Biobeauty cateva produse minunate spre testare. Eu m-am inscris initial pentru crema hidratanta Secret Botanique, dar am mai primit pe langa ele si demachiantul Caresse d'Herboriste alaturi de cateva mostre.

Am vrut neaparat o crema super hidratanta, dar care sa intre repede in piele, pentru ca tenul meu este foarte deshidratat. Nu stiu de unde aceasta transformare, probabil datorita numeroaselor tratamente antiacnee, a produselor de curatare prea puternice sau a schimbarilor hormonale, cert este ca dintr-un ten care lucea acum am un ten care tine :( Sincer prefer de 1000 de ori un ten cu tendinte de ingrasare, decat unul uscat !


Revenind acum la Secret Botanique, pot sa spun ca este primul produs de acest gen folosit de mine - serum + bio. Il aplic in fiecare dimineata si dupa ce intra in piele aplic machiajul. Seara, dupa aplicare mai pun si cateva picaturi de ulei de struguri, macadamia sau Nuxe, dupa stare :)

Am inteles de la cosmeticiana mea ca aceasta este o combinatie perfecta pentru ten -putina crema cu putin ulei. Doar ulei nu este suficient, este nutritiv dar nu este hidratant...asa ca cel mai bine e sa le aplici pe amandoua, sa faci un mix daca ai posibilitatea sau sa aplici uleiul dupa crema.  

Are un miros mai ciudat, de plante, dar nu ma deranjeaza, nu tin neaparat ca toate cremele sa miroasa a frezii :)) Ma intereseaza ingredientele si interactiunea lor cu pielea mea !

Aplicatorul mi se pare foarte util atat pentru crema cat si pentru demachiant - nu permite intrarea luminii sau a aerului in recipient.

Am testat acest serum si intr-o zi ploioasa de weekend, in care am stat in casa fara machiaj si am constat ca tenul meu a ramas hidratat pana seara, fara probleme ! Nu previne acneea dar ajuta la calmarea tenului peste noapte, dimineata ma trezesc mai vindecata daca am tratat vreun cos cu o seara inainte :)
Demachiantul curata delicat, fara sa agreseze pielea sau sa lase o pelicula grasa. Dintre mostre am folosit masca de argila galbena, pe care am mai incercat-o si altadata, este pe lista mea de mult :)
Cu siguranta voi mai cumpara produse de la Cattier acum ca stiu cat de bine ne impacam :)

11 dec. 2011

Tag: 20 de intrebari

1. In ce oras locuiesti?
Bucuresti.

2. Care este primul lucru pe care il faci cand pornesti PC-ul?
Verific mail-ul.

3. Iti place aspectul tau?
Hmmm, depinde de zile, de cum se alineaza stelele, astrele, etc.

4. Care este ritualul tau de spalare a parului? De cate ori pe saptamana iti speli parul?
Cam de 2-3 ori pe saptamana. Il samponez de doua ori si uneori aplic si balsam la varfuri.

5. Ai un iubit? Ce apreciezi cel mai mult la el?
Apreciez ca are rabdare cu mine si ma rasfata, nu apreciez ca nu stie sa ma incurajeze atunci cand am nevoie !

6. Care este melodia preferata in acest moment?
Beyonce - Dance for you

7. Ce preferi dintre cafea, ciocolata calda si capuccino?
Capuccino.

8. Iti amintesti invatatoarea? Cum arata?
Era tanara si nemaritata :))

9. Ai fost indragostita de vreun profesor? Daca da, ce te-a facut sa te indragostesti de acesta?
Nuuuu, chiar nu am facut liceul la Jean Monnet :))

10. Iti plac clatitele?
Daaaa, desi nu mananc foarte des. Stiu ca ingrasa destul de mult...

11. Care sunt programele tv favorite.
Aprind rar TV-ul si atunci pe Vh1 sau HBO. Mai nou ascult Radio Romantic la TV...clar am o problema :P

12. Cum te vezi peste zece ani?
Mai batrana, mai grasa si  mai obosita :))

13. Zodia ta este...
Balanta.

14. Pentru ce sau pentru cine ai face un sacrificiu?
Consider ca am facut suficiente sacrificii doar ca asa au vrut altii, acum e randul meu sa fiu egoista si sa ma gandesc mai mult la mine.

15. Ce culoare are camera ta? De ce ai ales-o?
Alba... nu am ales-o eu, inca nu mi-am permis luxul unei reamenajari interioare, fie ea sufleteasca sau de apartament !

16. Cand ai spus ultima oara o minciuna?
Eu nu spun minciuni, doar ascund adevarul :))

17. Ce-ti displace cel mai mult la tine?
Destul de multe aspecte, nu vreau sa le enumar...

18. Cum reactionezi cand esti nervoasa?
Vorbesc mult, repede si uneori plang.

19. Ce ai visat ultima data?
Nu prea reusesc sa tin minte visele, de cele mai multe ori visez tampenii fara sens :(

20. Arata-ne o imagine care spune ceva despre tine sau care te caracterizeaza.
Chiar daca in copilarie nu imi placea iarna datorita batailor cu zapada, acum cele mai frumoase si curate imagini mi se par cele de iarna...

Dau mai departe pentru Simona, Ladybird, si Myblueberrynights-Andreea.

10 dec. 2011

Random

Stiu ca am tot lipsit nemotivat de pe blog in ultima vreme, pur si simplu sunt foarte ocupata si obosita. Initial am trecut printr-o perioada in care eram profund nemultumita de locul meu de munca, veneam acasa prea indispusa ca sa mai fac ceva...apoi, cand in sfarsit mi-am schimbat jobul, am realizat cat este de greu sa o iei de la inceput...

Acum intr-adevar imi place mai mult ceea ce fac dar sunt atatea lucruri noi de invatat, atatea task-uri de rezolvat incat seara cand ajung acasa ma simt ca o leguma...pur si simplu nu mai ma pot concentra sa fac altceva...ochii ma ustura si incerc sa fac o pauza de PC :(

Totusi v-am citit in continuare fetelor de cate ori am avut ocazia, am cateva articole in drafturi, sper sa va povestesc anul acesta tot ce mi-am propus :)
Va pup, weekend frumos !