23 mar. 2010

Noutati

      Fac o mica pauza din lumea blogosferei pentru ca sunt proaspat inscrisa la scoala de soferi :D emotionata nevoie mare, cu un cod rutier mai plictisitor ca orice carte citita de mine (si am citit multe), dar la care trebuie sa ma acomodez, pentru ca nu-i asa si voi ati facut-o ? Sunt atatea fete pe aici care au carnet bine mersi, deci inseamna ca nu este imposibil, ci doar mai greu la inceput, pana te acomodezi... de fapt in viata multe lucruri sunt grele la inceput, diferenta este ca unii nu sunt facuti pentru sofat...sper din tot sufletul sa nu fiu din aceea categorie :(

      Pana una alta mai am vreo 1000 de chestionare de facut, vreo luna de practica si abia atunci sa mai imi dau cu parerea...azi in prima zi a plouat (sper sa fie cu noroc) m-am descurcat binisor, instructorul mi-a zis bravo! de mai multe ori decat mi-a atras atentia ! Asa ca inca imi pastrez optimismul !

Keep in touch !!!

8 comentarii:

Mihaela spunea...

Mult succes! Nu o sa fie greu, ai sa vezi.

Silvia spunea...

Baftă cu şcoala! Evident e mai greu la început :D Eu am avut un instructor mai prost şi mă plimba doar pe centură, spre Glina, unde drumul e liber. A trebuit să iau ore suplimentare cu alt instructor ca să învăţ să mă descurc în Bucureşti. Îmi aduc aminte că la început îmi era frică să parchez lateral, mi se părea că spaţiul dintre maşini e prea mic. Am carnetul de 4 ani deja şi acum zic eu că mă descurc binişor. Uneori traficul în Bucureşti e infernal, norocul meu e că sunt f calmă.

Pixxie spunea...

Pe mine m-a scos prin oras din prima zi, nu-mi venea sa cred ca numai dupa o ora sunt pe bld. Tineretului :P M-am bucurat foarte mult, chiar daca stiam ca sunt ajutata de el :D

Anonim spunea...

Multa bafta in continuare! Eu ma apuc dupa Paste dar am inceput deja sa citesc din legislatie. Si am adormit cu ea in brate :)). In alta zi am reusit sa stau treaza :D - Uraaaaa !!!

daninho spunea...

cum am trecut s eu prin asta un sfat ar fi asta: intai de toate citeste macar odata legislatia cap-coada, apoi apuca-te de chestionare :)

aici gasesti chestionarele care sunt si la examen: http://www.drpciv.ro/ - Servicii online - testaera examen online, dar trebuie sa-ti faci cont.

Aici gasesti intrebarile si raspunsurile la intrebarile din mecanica:

http://valentyno.wordpress.com/2009/03/22/curs-de-mecanica-categoria-b/

Succes! :)

Pixxie spunea...

@ Iulia : Si pe mine m-a apuca somnul la inceput, apoi am inceput sa mai pricep ceva si este mai "digerabil" acum :) Dupa ce te urci si la volan, altfel privesti chestionarele, intelegi mai bine ce vor sa spuna :D
@Daninho : Multumesc de informatii ! Chiar ma intrebam de unde o sa invat mecanica...

Butterfly spunea...

Multa bafta!
Eu am carnet de 8 ani si este o placere sa conduc, imi amintesc prima data cand am condus in Bucuresti, eram la intersectie la Intercontinental si trebuia sa fac dreapta pe o straduta, aveam cedeaza, si ma umpleam de nervi pentru ca nu ma lasa nimeni sa trec, cei din spate ma claxonau, imi venea sa cobor si sa o las acolo ..:))
Cred ca ideea e sa iti pastrezi calmul, mai ales in Bucuresti unde se circula ca la nebuni.
Aici in Moscova rusii zici ca sunt toti incepatori, iar ciocnirile sunt la ordinea zilei, dar sunt foarte calmi, cred ca la noi se omorau intre ei pana venea Politia :))

Iulia spunea...

Paste fericit!