22 mar. 2011

Blogul: de ce?

Leapsa primita de la Victoria West si Irina, carora le multumesc din suflet. Imi pare rau ca nu m-am ocupat de aceasta leapsa mai devreme dar chiar am avut multe lucruri pe cap :)


1. Cand ai inceput sa scrii online ?
In anul 2010, luna ianuarie, deoarece am vrut sa schimb ceva in viata mea. Pana atunci nu am mai avut nici macar o tentativa de a scrie. M-am gandit la asta vreo doua nopti, dupa ce in prealabil rasfoisem cateva bloguri ale unor fete, si am spus why not ?  Despre ce scrie atata lume pot scrie si eu plus alte lucruri peste, nu-i asa ? :)

2. Ce te motiveaza sa scrii pe blog ?
Cred ca in primul rand feedback-ul cititorilor, apoi nevoia de a impartasii experientele avute, wishlisturi, etc.

3. Cum reactionezi la comentarii negative ?
Ma deranjeaza intr-o oarecare masura dar nu foarte mult. Vin in principal de la persoane anonime care cu siguranta nu au un blog si nu stiu ce inseamna asta...noi fetele din blogosfera nu cred ca suntem rautacioase, ne spunem parerea intr-un mod civilizat fara sa jignim, insa mai exista persoane "binevoitoare" dornice sa isi exprime frustrarile pe unde apuca :)

4. Care a fost ideea initiala de la care ai pornit ?
Cum am zis mai sus, imi treceau prin minte atatea subiecte si in plus cred ca vroiam sa comunic mai mult si nu prea aveam cu cine. Am vrut sa vorbesc despre ce imi place sa fac unor persoane cu preferinte asemanatoare.  

5. Ce fel de linkuri tii in blogroll ?
In blogroll am linkuri pe care le citesc zilnic, majoritatea le-am descoperit eu, insa unele fete care si-au facut blog dupa mine si m-au adaugat in lista le-am raspuns si eu la fel :) Cateva sunt persoane publice mai cunoscute, de ex Mircea Badea, insa majoritatea sunt bloguri de beauty, nutritie, sport ! 

6. Cum te-a schimbat pe tine blogul ?
In primul rand m-a facut mai fericita si asta conteaza cel mai mult. Apoi am descoperit ce inseamna un machiaj adevarat la alte fete, nu ce consider eu ca fac :) Sunt la curent cu ultimele noutati in materie de moda, gossip, cosmetice testate, promotii, deci nu mai ratez nimic, nu mai cumpar un produs fara sa citesc inainte o parere despre el.

7. Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau ?
Sper sa nu-mi pierd interesul, sa scriu si sa va citesc cu acelasi entuziasm, sa ne impartasim in continuare cat mai multe lucruri placute :)

8. Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog ?
Sper sa isi pastreze numarul constant si sa nu-i dezamagesc !

Un comentariu:

Victoria West spunea...

Ma bucur Pixxie ca ai preluat leapsa. Pupici!