31 aug. 2011

Favoritele lunii august

Uite ca a trecut si ultima luna de vara...cred ca a fost cea mai scurta vara, in iunie a plouat intruna, iar ultimele doua luni chiar nu au fost suficiente pentru mine :) In comparatie cu o iarna de 6 luni, nu mi se pare corect ! 

Am incercat diverse produse in ultima vreme, chiar pot spune ca a fost o vara foarte chic, insa favoritele lunii august, in materie de produse cosmetice au fost :

- gelul de dus exfoliant Balea cu miros de lamaie - perfect pentru celulele moarte stranse la plaja.

spuma de par Balea - de cand m-am tuns scurt am devenit fana spumei de par, imi place ca se aranjeaza mai frumos si capata mai mult volum.

demachiantul de ochi Balea - am citit atatea pareri despre el - eu ma aflu in tabara celor cu pareri bune despre acest produs. Am ales varianta normala, nu cel bifazic, pentru machiaj waterproof. Miroase frumos, demachiaza usor, fara sa irite, deci sunt incantata !

- crema contur de ochi Q10 Cosmetic Plant - nu e ceva sa-mi displaca la acest produs. Iubesc in special cantitatea generoasa de 30 ml, in comparatie cu majoritatea care au doar 15 ml.

- crema anticelulitica Cosmetic Plant - cum toata vara nu prea am reusit sa ma abtin de la inghetata si alte prostioare am avut nevoie de un produs care sa ma ajute....minuni nu pot sa spun ca face, insa este mai bine decat deloc.

- tus de ochi Rimmel Glam'eyes - am aflat de el de la Butterfly. Recunosc ca este primul tus de ochi pe care-l cumpar. M-am gandit ca ar fi cazul sa am in trusa de machiaj si acest produs. Acum imi inteleg insa, prietenele care spuneau ca isi folosesc toate betisoarele de urechi pentru corectarea tusului :)) Am invatat sa-l aplic repede si clar a devenit un produs indispensabil. 

lentile de contact Air Optix - dupa ce le-am testat pe cele Dailies Aqua Comfort, am dat comanda de altele, iar singurele care se potriveau ochilor mei au fost cele Air Optix - care se pot purta pana la 30 de zile si nopti. Eu evit sa le port zi de zi, le folosesc mai mult in weekend, pentru ca ar fii destul de costisitor o pereche de lentile schimbate la luna :) Ma simt foarte bine cu ele, chiar uit ca le am, mi se par extrem de utile si cu siguranta vor face parte din viata mea mult din de acum incolo...


Voi ce preferate ati avut in aceasta luna ? Asteptati venirea toamnei sau inca mai visati la vara ? xoxo

2 comentarii:

Simona Tucu spunea...

Tusul acela de la Rimmel l-am avut si eu, mi s-a parut cel mai bun produs de gen, dintre cele incercate de mine...

Butterfly spunea...

Am avut si eu demachiant Balea dar nu pe cel albastru, parca era alb, nu am fost foarte incantata de el, era mediocru, produse noi luna aceasta nu cred ca am incercat, mi-am recumparat fondul de ten Matte morphose de la L'oreal, tusul de care ai pomenit si tu...in rest nimic spectaculos sau nou. Pup!